Jdi na obsah Jdi na menu

Kremrolky

14. 11. 2012

krerrr.jpg

Postup přípravy receptu:

 Listové těsto si vyválíme na 3 mm silný plát a pokrájíme na pruhy cca 3 x 15 cm. Obtočíme je na kovové trubičky namazané máslem, aby se překrývaly po centimetru, potřeme žloutkem s mlékem a dáme péct při 170 °C na 15 minut.Mezitím si připravíme pudink podle chuti, já dávám vanilkový Dr. Oetker bez vaření, občas jej udělám ze 100 ml smetany a malé konzervy mandarinek i se šťávou. Rozehřejeme si ve vodní lázni čokoládu s tukem.Kremrolky po vychladnutí plníme pudinkem a konce máčíme v čokoládě. Necháme v chladu zatuhnout.Vanilkové kremrolky si můžeme připravit jako vánoční cukroví, ale klidně i kdykoli během roku, když je chuť

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář